tirsdag 19. januar 2010

Gangen vårHer er det bilder fra gangen vår.
På bildet over vises litt av den toføyede inngangsdøra vår og et garderobeskap vi bruker til yttertøy og sko vi ikke bruker til daglig. Jeg er kjempeglad i dette skapet, det er både vakkert og romslig.Dette er en gammel kommode som står i gangen - arvet etter min bestefar. Den har stått hos mine besteforeldre så lenge jeg kan huske, og jeg synes det er moro å ha den. Liker godt detaljene. Jeg har vurdert å gjøre noe med den (lute den eller male den hvit), for som dere ser er det noen skavanker her og der, men det er jo også noe av sjarmen... Enn så lenge står den der slik den er nå, så får vi se.
- Gøy å høre andres meninger også - hva synes dere?Oppå kommoden står et gammelt vindu med speil i. Vinduet kjøpte jeg for noen år siden hos en skraphandler, jeg har pusset det og satt i speil. Egentlig hadde jeg tenkt å henge det opp over kommoden, men ble usikker på om det er rette plassen, så inntil videre er det bare satt oppå den.I speilet ser dere taklampa - en ganske stor plafond som vi falt pladask for!

Jeg er glad i grønne planter, og denne eføyen er plantet i en krukke som ble brukt til blomsteroppsats i bryllupet vårt, så den følger det mange gode minner med.

Ønsker alle en fin ettermiddag og kveld!

19 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

gangen din ser veldig fin ut!
klem K

Forever Love sa...

Nydelige bilder av fine ting da..
Jeg har en kommode i gangen som jeg skal spraye hvit- men jeg kan ikke anbefale andre å "ødelegge" slike ting iallefall ikke når den har vært i familien så lenge. min er kjøpt på loppis.
Speilet var knallfint.
Ha en fin dag.
Klem Tonje

Villa von Krogh sa...

Noen ting er fine som de er. Tenk deg godt om før du maler. :)

Ha en fin dag. Klem Anine

Barbros lille atelier sa...

Her er det som vanlig mye lekkert å se. Likte veldig godt det skapet ditt. Ville også tenkt meg godt om før jeg malte den kommoden. Jeg gjorde det med min - og angrer....

Klem

Troen og Haapet sa...

Jeg lutet et fantastisk fin aldringsmalt skatoll, som jeg arvet..og jeg angrer!!
Har nesten ikke ord for den skade jeg gjorde;( Dette var også på 90-tallet da alt skulle lutes og brune møbler var ur-gammeldags..
Kan ikke si hva du skal gjøre, men tenk deg nøye om før du gjør det;)
Fin gang med mange fine detaljer forresten;)
Klem

Draume Elin :) sa...

Vakker gang, med vakre detaljar!
Nydeleg den kvite skåpa! Og sikkert god plass inni der?

Ha ein fin kveld!
Klem Elin :)

Linn sa...

så mykje fint du viser.

Eg har visst gløymt å takke for awarden. Eg blei kjempe glad, slikt er stas :O) Utfordringen lar eg liggje denne gongen, håpar det er greit :O)

God tirsdag til deg.

*klem*

mammalykkelig sa...

så hyggeklig med nytt besøk på bloggen min :)

tittet raskt nedover bloggen din nåog den skal helt klart besøkes igjen når jeg har litt bedre tid ;) ser absolutt ut som om det er mye som kan falle i min smak her på bloggen din.

:) Ann K

KRISTIN sa...

Ser ut som du har en flott entre/gang. Jeg leste litt feil i starten her - leste "garderobeskap som vi bruker som ytterdør" (!!!) og tenkte at det var da utrolig originalt. Hihi...
Speilet ditt var knalltøft. Ønsker meg sånt, men må vel få tak i et gammelt vindu først?
Ha en flott kveld! Klem!♥

Kari sa...

Så hyggelig at DU tittet innom! Det setter jeg pris på:-)
Trivelig her inne hos deg også!
Kommoden: Jeg ville ha malt, men vi har ett gammelt skrivebord som nok stammer fra den samme tidsperioden på stua, og Bestevennen nekter meg å male, og jeg lever godt med den som den er, - så meg må du nok ikke spørre når det gjelder maling.....
Vakre tanker fra K@ri*

Heidi sa...

Kjempefin gang, jeg elsker skapet! Jeg vet ikke helt ang. kommoden, men jeg hadde nok kanskje malt.. eller pusset den godt ned og sett hvordan den ble litt lysere. Jeg føler ikke at ting blir ødelagt fordi man endrer farge, men kanskje du føler det? Men jeg er enig med Anine, tenk deg godt om og ikke forhast deg.
Det vindusspeilet var knalltøft! :)Klem Heidi

Beate sa...

heisann hoppsann!
synes det er fint å beholde slike ting i original-farge. så lenge du har det så lyst i gangen din (ser i allefall slik ut på de øverste bildene) synes jeg det er tøft med brunt som en kontrast

ønsker deg en fin dag
klem Beate

Romantiske Stinemor sa...

Hei så flotte bilder du viser, og veldig stilig redigert!! Folk er så flinke med å gjøre bloggene fine for tiden atte..:-) Tusen takk for koselig kommentar..håper du får en fin kveld..klem
Stinemor.:-)

AnnaJohanna sa...

Knall fin gang du har! Lys og lekker!! Synes kommoden fra dine besteforeldre burde være som den er;-)

Ønsker deg en fin onsdagskveld!

Klem Johanna

Hvite Pasteller ♥ sa...

Hei og tusen takk for det :-) Jeg digger den allerede, og kommer nok til å tusse mye rundt i den! Herlig kvalitet og nydelig lyseblå farge :-)

Hvite Pasteller ♥ sa...

Hei og tusen takk for det :-) Jeg digger den allerede, og kommer nok til å tusse mye rundt i den! Herlig kvalitet og nydelig lyseblå farge :-)

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Takk for koselig kommentar på bloggen min. ;o)
Hyggelig at du vil følge den.
Kjempefin blogg du har også, så vi "sees" nok mer. ;o))

Klem Simone

A home far away sa...

Gången är jättefin och visst blir man glad av gröna plantor!

Kram Gunilla i Singapore

Mona sa...

Heisan... Skapet ditt i gangen er bare helt toppers. Skal til innkjøp av et nytt garderobeskap til våren (skal flytte inn et hus vi har kjøpt) og det du har hadde passet meg Perfect, vil du tipse om hvor det er å få tak i eller er det kansje gammelt???

Related Posts with Thumbnails