torsdag 21. januar 2010

Fotoalbum... og en liten utfordring!
I nåtidens digitale verden - med utallige digitale bilder - synes jeg det er viktig å holde fast ved den gode, gamle albumtradisjonen. Jeg er derfor en ivrig tilhenger av fotoalbum med drøssevis av innklistrede bilder med dertil passende tekst.

Jeg har hatt denne hobbyen så lenge jeg kan huske, og har vel oppunder 30 album i hylla - og som om ikke det er nok å holde styr på:
Etter at jeg ble mamma til to søte små, må jo selvsagt de også ha sine egne album...

Ja, ja...jeg har vel lligget litt på latsiden hva angår album i det siste, noe som har resultert i en enorm mengde bilder som ligger og venter...Men nå skal jeg ta fatt i det!

Sortere
Vurdere
Klippe
Lime
Pynte
Kose meg

...ja, for når jeg har kommet i gang synes jeg det er ordentlig kos!
♥♥♥
Her kommer utfordringen:
Hva bruker du bildene dine til?
Hva er det mest kreative/spesielle du har brukt bildene dine til?
Gøy om du tar utfordringen og lager et innlegg om det - legg gjerne igjen et hint i kommentaren dersom du tar den. Jeg gleder meg til å se!

♥♥♥

9 kommentarer:

Forever Love sa...

Hei!
Jeg tar kurset i bergen på verftet- han heter Ole Henrik Kongsvik.

Jeg har ingen system engang på dataen så jeg går rundt med evig dårlig samvitttighet hele tiden for at jeg ikke får gjot noen med dem..

Ønsker deg en god dag:)

Klem Tonje

Missfryd sa...

Hei!
Takk for koselig besøk hos meg:-)
Jeg har en haug med bilder som skulle vært limt inn. Var flink lenge, men nå er det sklidd helt ut...må nok gjøre som deg:-)
Min datter lagde julepresang til sin beste venninne ved å lime bilder printet ut på vanlig papir på en M i papp kjøpt på Panduru. Hun pyntet også med hjerter, perler og pene bånd. Det ble utrolig fint og en personli gave.
Klem Ingrid

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har bra ordning på dina foton. Här finns många album också, men det blir sällan albumfoto idag. Sen jag började blogga ligger alla foton i datorn, en del skriver jag ut på finare papper. Men jag är jättedålig på och hitta på saker med bilderna, blir bara en vanlig ram.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Barbros lille atelier sa...

Å, det minner meg på at jeg har en HAUG med bilder som venter på å komme i album..... Nå MÅ jeg snart få gjort det. Det er bare et sånt forferdelig tiltak...

Stine sa...

Jeg har bilderamme-dilla, og rammer inn mange.. Har to bildelister over senga hvor det står utstilt haugevis med forskjellige rammer, med gamle og nye bilder... ellers er det scrapping for harde livet ;) Men jeg innrømmer at akkurat DEN hobbyen startet når jeg fikk min lille tulle :)

Yvonne sa...

Heisann! Så flink du er, jeg er ca 5 år på etterskudd med albumene her i huset..! Men jeg har alle bildene sortert i rekkefølge i en stor eske, så det er bare det med å få ut finger'n da.
Det mest kreative jeg har gjort i det siste var julegaven til broren min, hvor jeg printet ut bilder av sønnene hans på transferark og sydde puter til ham med gutta på.
En veldig personlig gave som jeg storkoste meg med å lage.
Yvonne :)

Inspiration i vitt sa...

hej, vad duktig du är som tar tag i allt det arbetet du har framför dig. Det är så kul att bläddra i album och titta på gamla foton. Jag har varit noga med album till mina barn men framkallr inga kort numera.
Kram på dig/Ingela.

Arya sa...

Ouch! Bøyer meg i støvet for at du orker å bruke saks og lim til å lage album! Etter den digitale verden ble vanlig har jeg endelig fattet hvorfor jeg ikke liker albumer - selv om jeg ELSKER å ha album, bla i album, kjenne lukten av album!

Min preferanse? Jeg lager egne jpg-filer i photoshop, og importerer disse i digitale albumer hos JapanFoto eller tilsvarende. Og så skriver jeg dem ut når jeg har nok sider...

I drømmeslottet sa...

Jeg tar av meg hatten for at du har klart å komme igang. Har det begynt å hope seg opp, så er det litt tungt å komme i gang. Men skal jammen ta utfordringen etterhvert.. det er jo så koselig med album og ikke bare bilder inne på en pc.. Ser gjerne bilder fra resultatet.. pynter du hver side eller gjør du det enkelt når du setter inn så masse ting?

Her brukes bilder mest inni ramme, på kort, eller til digitale fotoalbum..

Related Posts with Thumbnails