søndag 9. januar 2011

Ski in - ski out...


Mange setter dette som kriterie ved valg av hytte, men vi er altså så priviligerte at vi nå har fått  skiløype rett utenfor inngangsdøra - som du kan se på bildet over.

Ved å benytte denne løpypa, kan vi enten velge å gå tur rundt omkring på jordene i bygda, eller inn i de dype skoger. Uansett er det en stor frivillig innsats som ligger bak - beundringsverdig!

Er du glad i å gå på ski?

6 kommentarer:

♥ Monica ♥ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
♥ Monica ♥ sa...

Jeg er ikke veldig glad i å gå på ski, men skal bli flinkere etterhvert som ungene vokser til så vi kan ta oss noen turer i lysløypa. Foreløpig er de litt for små og utålmodige til de helt store utfordringene. Men det er jo unektelig praktisk med skiløype rett utenfor inngangsdøra. Der får dere nok mange fine turer. Ha en god søndag. Klem.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flott! Veldig praktisk å kunne spenne på seg skiene rett utenfor døra. Da er det lettere å ta seg en kjapp spontan tur også. Jeg liker rolige skiturer.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Wow så häftigt och ha skidspår så nära hemmet, hade jag det skulle jag absolut åka iväg.
Varm kram
AnnaMaria

Fiolkransen sa...

Jeg synes det er deilig med noen skiturer nå på vinteren. liker nok best å gå når det ikke er for glatt i løypene. Har hatt flotte turer både igår og idag:) heldig dere som har løyper rett på utsiden..jeg må kjøre et stykke for å gå..
Ønsker deg en flott uke!

igi sa...

Så heldige der er! Ja jeg liker å gå på ski, men synes det er mye styr med klær og utstyr før en kan starte turen...
Klem fra Igi

Related Posts with Thumbnails