tirsdag 2. februar 2010

Mitt servise - del 1


"Vis meg ditt servise" lyder utfordringen fra Anette med den flotte bloggen Guttemamma. Jeg har flere serviser jeg er glad i, og har derfor bestemt meg for å lage en liten serie her på bloggen min hvor jeg viser servisene mine. Her er første del, bestående av våre bryllupsserviser og hverdagsserviset vårt.


Dette middagsserviset, som heter Vianvang, fikk vi i bryllupsgave.
Det passer perfekt for oss som er glad i turer i fjell og mark. Motivet på dekketallerkenen er kjente fjelltopper i Jotunheimen, den hvite middagstallerkenen har rypespor på kanten, og suppetallerkenen er prydet med blomster. Jeg synes også det er fint at det bare er dekketallerkenen som har farge, så dekkes bordet uten disse, står man fritt til å bruke andre farger på bordpynten.

Her er kaffeserviset vårt:


Dette serviset heter Antarktis, og er også bryllupsgave.
- Det bør kanskje nevnes at min favorittfarge er blå!

Til slutt i dag har jeg lyst til å vise hverdagsserviset vårt:


Dette serviset spiser vi av hver dag, og jeg synes det er så enkelt og fint! Det er faktisk kjøpt på Skeidar, og kostet ikke all verden.


Ja, det var første del av servise- runden min!
Del to kommer om ikke så altfor lenge :)


9 kommentarer:

Mira sa...

Fint alt sammen!
Eg liker også blått.

Klem fra Mira.

Minka sa...

Så flotte serviser du viser....Når jeg ser hvor mange som har så fine hverdagsserviser blir jeg litt misunnelig..Jeg har ikke prioritert det enda jeg, har bare helt hvite firkantet, så kjedelige som det går ann....Klems

Sissel sa...

Likte egentlig veldig godt det hverdagsserviset ditt. Er på jakt etter et nytt et, men har ennå ikke funnet noe jeg liker.

Er det lenge siden du kjøpte dette?
Vet du om det finnes i butikkene fortsatt?

Ha en fin dag!

Klem

Gammelstuen sa...

Hei,
Tusen takk for trivelige ord på siden min ;)Så flott en blogg du har!
Likte servisene, særlig hverdagsserviset, det var veldig Gammelstuensk. Nå ble jeg inspirert til å ta noen bilder av servisene jeg også;)
Ha en riktig fin kveld!

Arya sa...

Del to?!? Og jeg som bare har et service! Til hverdags og fest! Men flotte var de - og nydelige collager har du laget også. Nesten så du burde sende dem til produsenten og tilby dem til salgs!

Anonym sa...

Åhh jeg elsker det antarktis serviset. Det blå, de lekkre pingvinene, bare helt nydelig. Pingviner er faktisk noe av det mest romantiske som finnes. Når de finner en make så holder de fast ved den livet ut - fantastiske søte, små romantiske skapninger:)
Klem fra Ingrid

AnnaJohanna sa...

Hei på deg! Flotte serviser alle 3, de to første har jeg ikke sett før, likte de kjempe godt!!

Johanna

Forever Love sa...

Nydelige serviser!!
Takk for pakkeoppdatering.
Natta.
Klem Tonje

Guttemamma sa...

Så gøy at du tok utfordingen,takk!!
Og nydelige serviser,alle tre. Gleder meg alt til del 2..
nattaklem

Related Posts with Thumbnails