tirsdag 5. januar 2010

En liten smakebit...


Her kommer en liten smakebit fra spisestua.
Nytt bord kom på plass nå i kveld, det heter Valencia og er fra Living...Stoler mangler fremdeles...er litt i tenkeboksen enda - det står i mellom stoler med har tøytrekk som dekker hele stolen eller kurvstoler med pute.

- Hva er din favoritt?Det kommer flere bilder fra alle rom etter hvert som vi får ting på plass. Jeg har planer om å lage en "serie" etter hvert der jeg viser hvert enkelt rom.

8 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Kunne virkelig tenkt meg å se hele bordet, ser jo skikkelig lekkert ut! Elsker hvite møbler! Regner med vi får se mer av bordet etterhvert. Synes stoler med trekk er nydelig, men aner jo ikke om det er så veldig praktisk...Lykke til med valget - blir nok flott uansett!

Klem

Draume Elin :) sa...

Vakkert! Kan vi få lov å sjå meir, ver så snill? ;) Stolar med trekk er lunt og vakkert, men her i huset har vi stolar ein kan vaske av... Men eg ser for meg at når småbarnsperioden er over. DÅ skal mor i huset få trekk igjen! Så får vi sjå...

God natt!
Klem Elin.

jannes hobbykrok sa...

Ser lekkert ut!Drømmer om grove kurvstoler selv,med vaskbare(!!!) puter.

Bomull sa...

Så lekkert, gleder meg til og se hele bordet! Jeg syns begge deler er fint jeg, men er en liten fan av stoler med trekk helt ned :)
Lykke til med valget!

Den hvite drømmen sa...

Det bordet var kjempelekkert. Jeg holder en knapp på stoler med trekk :)

Gleder meg til å se hele bordet.

Klem fra Stinemor

FlorasFrue sa...

For et flott bord!
Vi har stoler med trekk som kan vaskes, jeg er veldig fornøyd med de - men kurvstoler er også veldig fint :) Lykke til med valg og jeg gleder meg til å se hva det blir.
Kjersti

Helt Enkelt sa...

hej!

så roligt att hitta hit!
tack för dina rara ord hos mig.
bordet ser väldigt fint ut och jag skulle nog välja korgstolar.
men de måste vara sköna att sitta i... :)

ha det gott!

kram
anna-malin

Maliva`s verden sa...

Hei.takk for alltid hyggelige kommentarer du legger igjen hos meg...Du er generøs. Jasså du har handlet bordet vi også har på H&C...heldig du, for det er poppis kan du tro. Har du forresten fått info.ang. behandligen av det?klem fra Maliva

Related Posts with Thumbnails