onsdag 23. desember 2009

God jul til alle...

Det er utrolig hvor fort adventstiden har gått. Jeg startet med bloggen min i begynnelsen av desember, og  det var med stor spenning jeg tok skrittet ut i bloglandia - og jeg synes det er gøy! Tenk at telleren min har passert 500 besøkende - og jeg setter utrolig stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene dere legger igjen!
...og følg med, for jeg har planlagt en giveaway ved nyttårstider!Nå er vi snart i havn med gjøremålslista vi hadde til jul - og skulle det være noe vi ikke rekker, kommer jula likevel ;)  I dag skal surkålen forberedes og juletreet pyntes, så da tenker jeg julefreden senker seg.

Jeg ønsker alle som titter innom en riktig god jul - så får vi se om det blir noen romjulsinnlegg her...det blir i hvertfall en liten bloggjuleferie nå.

♥ GOD JUL ♥

10 kommentarer:

Heidi sa...

Hei!
Mange flotte bilder du har tatt i det siste som jeg ikke har rukket å kommentere! Vi deler jo den interessen for foto, det er jo så gøy:) Har ikke glemt spørsmålet ditt om ISO og lukketid på det ene bildet mitt, men har rett og slett ikke rukket å svare deg. Jeg husker ikke helt, men ved bruk av dagslys sånn rett forfra har jeg ofte på halvautomatiske innstillinger fordi lyset i utgangspunktet er så bra. Husker ikke alltid hva jeg har brukt og ikke brukt. Jeg har dessuten fått med en ekstern blitz som jeg kan anbefale på det varmeste. Det er utrolig kjekt å slippe det fæle, skarpe blitzlyset, men likevel kunne ta bilder om kvelden som er ok. Med denne blitzen kan man stille lampen hvor man vil og få et helt annet uttrykk. Kjempeartig å prøve seg frem:) Så må jeg takke for utrolig koselige kommentarer, jeg setter stor pris på hver eneste- det skal du vite! Ønsker deg og dine er flott julefeiring, så gleder jeg meg til å følge deg videre! Klem fra Heidi

Stinekusine sa...

God Jul til alle dere borte i kroken :) Gleder meg til vi sees 1 juledag. Kos dere masse i morgen og hils alle sammen fra oss 3 på gården :)

gry sa...

En riktig god jul til deg og dine også..Enig i at desember har gått rasende fort.:-) Nå får vi kose oss med julen, så går det mot lysere tider.:-) jippi..:-) Klem Gry

Beate sa...

hei!
ønsker deg en riktig god jul.
her er det en viss storebror som er veeeldig spent... nå er julestrømpa på plass og julen kan bare komme!!

klem Beate

Inspiration i vitt sa...

Vilken härlig stämmning det verkar vara hos dig.Ha en god jul med mycket kärlek och kramar i massor/Ingela.

Hespe sa...

Ønsker deg en riktig GOD JUL og et sprudlende flott og GODT NYTTÅR - nyt høgtidsdagene!

Stor klem fra Hildegunn

Barbros lille atelier sa...

Stikker innom for å ønske deg en riktig god jul! Kos deg!

Klem

Huset på øya sa...

Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!
juleklem Vibeke

cherryblossomgirl sa...

Goood jul til deg og dine!
Juleklemmer fra meg til deg ♥

Ocean showroom sa...

God jul til deg også!
Juleklem, Lene

Related Posts with Thumbnails